NIJE ZA MLAĐE OD 18: Seksi izdanje jedne od najljepših žena svijeta, obukla je samo donje rublje…

Poglede obično mami i razgolićenim izdanjima, a sada je uspjela nadmašiti i samu sebe.

  • Show

  • 05. Maj 2022  05. Maj 2022

  • 0

Manekenka Bella Hadid (25), koju su zbog gotovo savršenih proporcija lica proglasili najljepšom ženom svijeta, svojom pojavom plijeni pažnju gdje god se pojavi.

Poglede obično mami i razgolićenim izdanjima, a sada je uspjela nadmašiti i samu sebe.

Bella se na after partyju Met Gale pojavila samo u seksi crnom donjem rublju, a grudi su joj prekrivala tek dva komadića tkanine koje je neprestano morala povlačiti kako ne bi pokazala i više nego što je planirala, iako je već otkrila puno.

Nešto manje izazovno bilo je njeno izdanje za samo Met Galu, gdje se također pojavila od glave do pete u crnoj boji, a nosila je haljinu s korzetom i visokim prorezom te čipkaste čarape.

Foto: Profimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...