DRAGUTIN ŠKREBIĆ NE ZNA KUD UDARA: “Nikakva radikalizacija nije u interesu srpskog naroda, spoljno-politička orijentacija Aleksandra Vučića je odličan putokaz za RS u …”

"...odnosima sa međunarodnom zajednicom, a naš cilj moraju biti nove investicije u Republici Srpskoj."

  • Mini market

  • 19. Avg. 2021  

  • 0

Član predsjedništva SPS Dragutin Škrebić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je u Doboju održan sastanak Njegove svetosti Patrijarha srpskog gospodina Porfirija sa predstavnicima svih srpskih parlamentarnih stranaka i da je time poslana poruka sabornosti.

Značajnom je ocijenio činjenicu da se potvrdila opredijeljenost da se ne prihvate nametanja odluka bivšeg visokog predstavnika i da po tom pitanju postoji složan stav svih partija iz Republike Srpske.

Škrebić je u ime članova SPS i u ime predsjednika SPS Gorana Selaka izrazio zahvalnost patrijarhu Porfiriju na posjeti Doboju i RS-u, kao i na predanom radu na okupljanju naroda i njegovanju vrijednosti koje su vitalne za srpski narod u Republici Srpskoj.

"Potrebna nam je trezvena politika i promišljeno postupanje, a nikakva radikalizacija nije u interesu srpskog naroda. Spoljno-političku orijentacija predsjednika Srbije Aleksandra Vučića je odličan putokaz za Republiku Srpsku u odnosima sa međunarodnom zajednicom, a naš cilj moraju biti nove investicije u Republici Srpskoj, na sličan način kako su njemački investitori prepoznali Srbiju, te da u svakom političkom nastupu moramo imati u vidu i taj aspekt ukoliko želimo da zadržimo privrednike i stanovništvo u RS-u, poručio je Škrebić, prenosi Srpska.info.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...