ZAVRŠENA OBDUKCIJA UŽASNOG UBISTVA TROČLANE PORODICE: Sumnja se da su Đokići ubijeni …

Postoji mogućnost da su ubice napravili propust jer im je čahura ispala, kako se pretpostavlja u ovoj fazi istrage.

  • Hronika

  • 04. Okt. 2021  

  • 1

Obdukcija tijela porodice Đokić je završena i rezultati pokazuju da su ubijeni iz vatrenog oružja.

Nešto ranije je otkrivena čahura pored automobila.

Prema prvim neslužbenim informacijama koje je objavio Telegraf.rs, sumnja se da su Đokići ubijeni u automobilu, a ne isključuje se mogućnost da je oružje imalo prigušivač jer nema svjedočenja da su se čuli pucnjevi.

Sve su glasnije pretpostavke da je u zločinu moralo učestvovati više osoba. Naime, cijeli plan je pomno smišljen, uključuje kante s benzinom te premještanje tijela te je za pretpostaviti da je tu učestvovalo više osoba. No još nije isključena ni mogućnost da iza svega stoji jedna osoba.

Također, kako se sumnja, ubice su navodno pokupili čahure jer balističko vještačenje dovodi do identifikacije oružja zato što su brazde na čahuri jedinstvene, kao otisak prsta. Postoji mogućnost da su ubice napravili propust jer im je čahura ispala, kako se pretpostavlja u ovoj fazi istrage.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...