NEVJEROVATNA TRAGEDIJA U KOMŠILUKU: Cijela porodica umrla u roku od deset dana, otac i kćeka od korone, a majka…

Kćerka i otac bili su pozitivni na Covid-19, a majka, čiji su rezultati bili negativni, umrla je od srčanog udara

  • Hronika

  • 28. Okt. 2021  

  • 1

Leskovac je uvijen u crno nakon što je tročlana porodica majka, otac i kćer preminuli u roku deset dana.

Srpski portal Blic.rs prenosi da je najprije preminula majka, zatim kćerka, a danas i otac. Pretpostavlja se da su svi preminuli od korona virusa.

Kći i otac bili su pozitivni na Covid-19, a majka, čiji su rezultati bili negativni, umrla je od srčanog udara. Svi su bili po treći put vakcinisani. Porodica koja sutra sahranjuje i sedamdesetšestogodišnjeg oca, glavu kuće, je u šoku, kao i komšije.

"Ne mogu vjerovati da sam ih prije dvije sedmice sve tu vidjela sretne, nasmijane, okupljene u dvorištu na porodičnom ručku, igrali su se s unučićima. A onda je krenuo pakao...", govori sva u suzama komšinica.

Zbog sumnje da imaju koronu, iako su tri puta bili vakcinisani, svi su se testirali, a rezultati su najprije pokazali da je pozitivna pedesetsedmogodišnja kći. S pridruženim bolestima, ona je preminula u niškoj bolnici 23. oktobra.

"Majci je prestalo kucati srce sedam dana ranije. Njen muž, već je imao obostranu upalu pluća, ali tada nije bio u bolnici, doktor ga je poslao kući. Kada mu se stanje pogoršalo, otišli smo na privatni pregled, a tada mu je ustanovljen Covid-19 i tek tada je primljen u bolnicu na liječenje. Žena je umrla od brige i stresa za djetetom i mužem. Umro je ne znajući ni da mu je kći umrla",  rekao je za portal Rešetka njegov unuk.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...