DOLAZAK XAVIJA IZAZVAO NEZAPAMĆENU EUFORIJU U KATALONIJI: "Jako sam uzbuđen, ove godine osvajamo prvenstvo, kup i Ligu prvaka"

Riječi 77-godišnjeg Joana Gasparta, bivšeg predsjednika Barcelone izgledaju pomalo šaljivo.

  • Sport

  • 29. Okt. 2021  

  • 0

Čovjek koji je od 2000. do 2003. obnašao dužnost predsjednika Barcelone, danas 77-godišnji Joan Gaspart dao je ovoga petka jednu prilično bizarnu izjavu. Naime, veli simpatični gospodin u razgovoru za El Confidencial da će njegov klub već ove sezone osvojiti - špansko prvenstvo, kup i Ligu prvaka.

Ne bi u tome bilo ništa čudno, jer to su uostalom uvijek Barcine ambicije. Klub koji je toliko toga osvojio u povijesti, daje si za cilj da svake sezone uzme barem jedan pehar. Navijači i svi oni kojima je Barca u srcu priželjkuju titule, ali ove sezone stvari ne idu baš kako bi trebale.

Jer da idu, Ronald Koeman sigurno ne bi bio bivši, a Barcelona trenutno s privremenim trenerom Sergijem Barjuanom. Deveta na ljestvici domaćeg prvenstva, s devet bodova zaostatka za Real Sociedadom. U Europi pak, još gora. Nakon dva poraza od Bayerna i Benfice, uspjeli su kući dobiti kijevski Dinamo, i to s 1:0...

Ali, kaže gospodin Gaspart - osvajaju sve.

- Sve je još uvijek na početku, a ja sam jako uzbuđen zbog Xavijevog dolaska. Uvijek možemo biti optimisti, a treba reći i da do sada ove sezone nismo imali sreće. I takvih sam se stvari nagledao u nogometu - veli Gaspart pa dodaje:

- Nogomet je takav. Lakše je potjerati Koemana nego igrače. Koeman je bio sjajan igrač u Barceloni i dobra je osoba. Prijatelji smo i cijenim ga. Mislim da bi napravio dobar posao da su mu dali malo više vremena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...