XAVI ODMAH KRENUO OŠTRO: Novi trener Barcelone poslao jasnu poruku Juventusu i Manchester Unitedu…

Xavi ima drugačije planove i to je jasno dao do znanja na predstavljanju po povratku u Barcelonu.

  • Sport

  • 09. Nov. 2021  

  • 0

Xavi Hernandez je jučer predstavljen kao novi trener Barcelone i odmah je poslao poruku Juventusu i Manchester Unitedu vezanu za Ousmanea Dembelea. Krilnom napadaču Barcelone na kraju ove sezone istječe ugovor i još uvijek nema dogovora s Kataloncima po kojem bi ga trebao produžiti.

Prema navodima španjolskih medija, Dembele ne želi potpisati novi ugovor jer ima spreman dogovor s Manchester Unitedom, a navodno je u igri i Juventus koji bi ga volio dovesti već ove zime. No, Xavi ima drugačije planove i to je jasno dao do znanja na predstavljanju po povratku u Barcelonu.

"Za mene je Dembele jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji. Ne sumnjam da u Barceloni može postati zvijezda, ali mi mu moramo pomoći. Produženje ugovora će biti moj i prioritet kluba u periodu koji dolazi", rekao je Xavi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...