OSUĐEN KARIM BENZEMA: Sud donio odluku o kazni za napadača Real Madrida

Zvijezda Real Madrida negirala je optužbe, ali to mu nije pomoglo.

  • Sport

  • 24. Nov. 2021  24. Nov. 2021

  • 0

Sud u Versaillesu u srijedu je napadača Francuske i Real Madrida Karima Benzemu proglasio krivim za suučesništvo u pokušaju ucjene bivšeg reprezentativnog saigrača Mathieua Valbuena zbog seksualne snimke i osudio ga na godinu dana uvjetne zatvorske kazne, javlja Reuters.

Benzema je uz to i kažnjen sa 75.000 eura, a prilikom izricanja kazne nije se nalazio u sudnici.

Jedan od najboljih napadač današnjice negirao počinjenje kaznenog djela, a tužitelji su pred sudom tvrdili da je potaknuo Valbuenu da plati osumnjičenoj skupini ucjenjivača kako bi eksplicitna snimka ostala što dalje od očiju javnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...