OVO BOLI VIŠE OD PORAZA: LeBron James je ubacio 39 poena u utakmici protiv Brooklina, ali ono što mu je uradio Claxton dugo će se prepričavati...

James i ekipa izjednačili su na 115:115, ali nisu imali snage za završni udarac.

  • Sport

  • 26. Dec. 2021  

  • 0

Utakmica između L.A. Lakersa i Brooklyn Netsa u Los Angelesu završila je trijumfom gostiju rezultatom 122:115.

LeBron James je ubacio 39 poena, imao je devet skokova i sedam asistencija, ali to nije bilo dovoljno za prekid crne serije.

Naime, Lakersima je ovo peti uzastopni poraz.

No, više od poraza Jamesa će boljeti jedna scena s utakmice.

James i ekipa izjednačili su na 115:115, ali nisu imali snage za završni udarac, uslijedila je serija Brooklina od 7:0 za trijumf.

Ta serija počela je efektnim pogotkom Claxstona pri 115:115, zakucao je preko LeBrona i usput je dobio slobodno bacanje koje je iskoristio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...