DRAMATIČNI SNIMCI OBIŠLI SVIJET: Kamion zaglavio na vrhu litice, izvlačenje trajalo danima, vozač je napravio kobnu grešku...

Prizori s mjesta nesreće djeluju nestvarno, kabina i prednji dio prikolice vise s litice, pa je pravo čudo kako se vozač, uspio izvući iz kabine i pobjeći na sigurno.

  • Šareni svijet

  • 08. Jan. 2022  

  • 0

Prvi dan 2022. godine bio je vrlo dramatičan na sjeveru Kine. Na području grada Ghangzhija u provinciji Shanxi došlo je do incidenta čije su fotografije obišle svijet, a samo srećom izbjegnute su teške posljedice.

Naime, vozač kamiona vodio se uputstvima uređaja za GPS navigaciju te je došao do uske ceste na planinskom prijevoju. Kamion je bio preširok za prolazak, no vozač je svejedno nastavio. Shvatio je da ipak neće uspjeti pa se pokušao vratiti vožnjom unazad i u jednom trenutku gotovo upao u provaliju duboku gotovo stotinu metara.

image

Foto: Viralpress/Viral Press/Profimedia

image

Foto: Viralpress/Viral Press/Profimedia

image

Foto: Viralpress/Viral Press/Profimedia

Prizori s mjesta nesreće djeluju nestvarno, kabina i prednji dio prikolice vise s litice, pa je pravo čudo kako se vozač, uspio izvući iz kabine i pobjeći na sigurno. Svemu je svjedočio motociklist koji je vozio iza kamiona, a koji je u lokalnim medijima imenovan samo kao Wu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...