BORIS TADIĆ O VUČIČEVOM DRAMATIČNOM OBRAĆANJU IZ VOZA: "Dobijao sam i ja glupe savjete, ali ovako prijedlog savjetnika..."

„Najzanimljivije je to ukidanje grejanja posle 15 minuta, bivanje u nekom vozu plavom ili ne znam koje boje sve vreme. Govoreći o tako važnim pitanjima bez grejanja – to je isto simpatično“, dodao je Tadić u „Utisku nedelje“.

  • Regija

  • 23. Jan. 2022  23. Jan. 2022

  • 0

"Bilo je glupih saveta koje sam odbijao od svojih savetnika, ali ovakav savet svakako ne bih poslušao da idem na eksluzivnu destinaciju da govorim o tako važnim pitanjima, a najzanimljivije je to ukidanje grejanja u vozu posle 15 minuta", rekao je večeras bivši predsjednik Srbije Boris Tadić komentarišući jučerašnje obraćanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića iz voza koji stoji u mjestu.

„Najzanimljivije je to ukidanje grejanja posle 15 minuta, bivanje u nekom vozu plavom ili ne znam koje boje sve vreme. Govoreći o tako važnim pitanjima bez grejanja – to je isto simpatično“, dodao je Tadić u „Utisku nedelje“.

Upitan kako sa stanovišta predsjedničkog iskustva sa savjetnicima komentariše to obraćanje predsjednika Srbije, da li se to oni rugaju ili su ozbiljno mislili da je u pitanju eksluzivna destinacija, Tadić je rekao da ne treba zaboraviti da se Vučić obraća svom biračkom tijelu.

"Precenjujemo mi malo taj narativ i koncepcije. Vučić se obraća svom biračkom telu koje je na rečenicu 'ekskluzivna destinacija' mislilo da je to neka tajna lokacija posle informacija o atentatu na njega", rekao je on.

Tadić je istakao da je jedan dio stanovništva pod dugodišnjom paljbom državnih medija i da su oni naučili da primaju te informacije na način na koji to želi "Vučićev štab".

Upitan koji je najgluplji savjet koji je dobio od svojih savjetnika a da ga je poslušao, Tadić je rekao da ih se ne sjeća.

"Bilo je glupih saveta koje sam odbijao, nisam se ja previše oslanjao na savete i savetnike, mnogi od njih su shvatili kada se to ne dešava pa nisu dolazili na posao posle izvesnog vremena, ali ovakav savet svakako ne bih poslušao", ponovio je Tadić koji je i predsjednik Socijaldemokratske stranke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...