TONČI HULJIĆ O NOVOJ ULOZI U ŽIVOTU: "Ostarjet ću pametno..." (FOTO)

Tonči je uz pripreme da postane djed usredotočen na posao, a kako kaže, muzika je njegova svrha. 

  • Estrada

  • 02. Feb. 2022  02. Feb. 2022

  • 2

Svoje oduševljenje kćerinom trudnoćom ne skriva. Kako kaže, puno toga je naslijedila baš od njega, što smatra evolucijom. Napreduje i mijenja se i on sam, pa u budućnosti najavljuje i promjene na poslovnom planu.

Vijest da će Petar Grašo i Hana Huljić postati roditelji odjeknula je u regiji, a najviše je oduševila roditelje novopečenog para. Tonči Huljić ponosan je na kćer, a za Hanu je rekao da je puno toga naslijedila od njega.

"Povukla je dosta moga, karakterno i na sve druge načine, to me ne čudi. To se zove evolucija", rekao je za RTL.

Tonči je i prokomentarisao kćerinu trudnoću, a i njenu vezu s njegovim dugogodišnjim saradnikom Grašom.

24sata  (Foto: Zarko Basic/PIXSELL)

"Sve je lijepo, sve je u redu, sve je normalno", kratko je objasnio. 

Tonči je uz pripreme da postane djed usredotočen na posao, a kako kaže, muzika je njegova svrha. 

"Ne moram ja više raditi, ali moj smisao je rad. Smisao svih nas koji se bavimo ovim poslom je stvaranje glazbe, bez obzira donosi li ti novac ili ne. Još sam uvijek gladan novih spoznaja, nove glazbe, novog svega. Remeti me pandemija, izgubiti dvije godine u ovim godinama je stvarno veliki luksuz za plan koji sam imao: da pametno ostarim, uz neki drugi tip glazbe",  objasnio je i dodao da se talent mora iskoristiti, prenosi 24sata.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...