DETALJI DRAME U SLOVENIJI: Turski državljanin automobilom povrijedio trojicu policajaca, pokušao je…

Protiv njega će se voditi postupak za ignoriranje policijskog naređenja, napad na policajce i opasnu vožnju.

  • Hronika

  • 07. Feb. 2022  07. Feb. 2022

  • 0

Tri slovenska policajca lakše su povrijeđena kada se u njihov automobil zakucao dvadesettrogodišnji turski državljanin, kojeg je policija prethodno pokušala zaustaviti zbog nedozvoljene brzine.

Automobil koji se kreće velikom brzinom policajci su sinoć prvo primijetili na putu u blizini jugoistočnog dijela Ljubljane, a potom su vozaču naredili da stane pri brzini većoj od 200 kilometara na sat.

Vozač se potom namjerno zakucao u policijski automobil i u još jedno policijsko vozilo tokom pokušaja da umakne, navela je policijska uprava Ljubljane.

On i njegov suvozač-sunarodnik (22) su pokušali da pređu granicu bez putnih dozvola.

Suvozač je prebačen u pritvorski centar za strance, dok je vozač uhapšen i izveden pred sudiju, prenosi agencija STA.

Protiv njega će se voditi postupak za ignorisanje policijskog naređenja, napad na policajce i opasnu vožnju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...