UŽIVA U VEZI S PARTNEROM: Fuad Backović Deen živi daleko od Sarajeva i izgleda potpuno drugačije, evo koliko se promijenio...

Deen ne krije i da je sretno zaljubljen u svog partnera Willa Phearsona III, a obojica često dijele zajedničke fotografije na kojima izgledaju sretno i zaljubljeno.

  • Estrada

  • 10. Feb. 2022  10. Feb. 2022

  • 5

Bosanskohercegovački pjevač Fuad Backović Deen koji je 2004. godine predstavljao BiH na Euroviziji u Istanbulu pjesmom "In the disco" preselio se u Sjedinjene Američke Države.

Deen (39) danas živi i izgleda potpuno drugačije nego u spomenuta vremena. Iz Bosne i Hercegovine se preselio u Italiju gdje je proveo sedam godina, odakle se preselio u Los Angeles gdje i danas radi kao modni savjetnik, a dio svoje svakodnevice dijeli na društvenim mrežama.

Tako je ovih dana objavio svoj selfie i zaradio komplimente i pohvale na račun izgleda.

"Dugo se nismo vidjeli", napisao je Deen uz objavu.

A koliko se Deen zaista promijenio u odnosu na vrijeme nastupa na Euroviziji svjedoči i ova fotografija...

Deen ne krije i da je sretno zaljubljen u svog partnera Willa Phearsona III, a obojica često dijele zajedničke fotografije na kojima izgledaju sretno i zaljubljeno.

Deen je svoju sreću na Euroviziji iskušao i 2016. godine, kada je s pjevačicom Dalal Midhat-Talakić, violončelisticom Anom Rucner i reperom Jalom Bratom otpjevao pjesmu "Ljubav je", no nisu se uspjeli kvalificirati u finale takmičenja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...