BILO JEDNOM U MOSTARU: Zaboravljeni bosanski pjevač pohvalio se videom u kojem pjeva kralju Charlesu…

Snimkama se pohvalio na svome profilu na Instagramu.

  • Estrada

  • 22. Nov. 2022  

  • 2

Bosanskohercegovački pjevač Fuad Backović Deen (40) domaćoj javnosti najpoznatiji je po pjesmi "In The Disco", s kojom je 2004. predstavljao svoju zemlju na Euroviziji, iste godine pjevao je i za novog britanskog kralja Charlesa III.

Deen je nastupio na svečanosti u Mostaru koja je okupila brojne svjetske uglednike, a snimkama se pohvalio na svome profilu na Instagramu.

"Povratak u 2004. kada sam kao 21-godišnjak nastupao pred Njegovim Visočanstvom kraljem Charlesom III. (u to vrijeme princom od Walesa) i mnogim drugim svjetskim uglednicima na velikoj ceremoniji otvorenja rekonstruiranog Starog mosta u Mostaru, pod pokroviteljstvom i zaštitom UNESCO-a. Zahvalan sam što sam u narednim godinama nastavio uspješno surađivati s britanskom ambasadom i kraljevskom porodicom", napisao je. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...