IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Prije 7 godina predstavljala je Srbiju na Eurosongu, a danas...

Otkrila je tajnu uspjeha.

  • Show

  • 24. Feb. 2022  

  • 0

Bojana Stamenov predstavljala je Srbiju na Eurosongu 2015 godine s pjesmom Beauty Never Lies, a sada, sedam godina nakon, smršavjela je 45 kilograma te izgleda gotovo neprepoznatljivo.

"Budući da je jedan sveopći hajp oko toga kako sam smršavila…Hvala svima na komplimentima, ali da ne bi portali samoinicijativno pisali o tome što ja radim, evo ukratko, korona je, imam višak slobodnog vremena jer posla nema", objasnila je na Instagramu.

"Odlučila sam posvetiti se sebi. Vodim računa što klopam. Nije se dogodio nikakav specijalni čarobni štapić niti hirurške procedure. Dobro sam, zdrava sam, što i vama želim. Nisam na nekom specijalnom režimu prehrane", dodala je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...