TONY CETINSKI OTVORIO DUŠU: "Jedva sam preživio, supruga i ja živimo skromno, ne trošimo..."

"Mi živimo onako dosta skromno i normalno, ništa drugačije od normalnog čovjeka. Trudimo se ne trošiti na gluposti", kazao je on.

  • Estrada

  • 04. Maj 2022  04. Maj 2022

  • 0

Tony Cetinski u razgovoru za Radio Dalmaciju rekao je da već ovog vikenda s njegovim bendom počinje svirati bubnjar Parnog Valjka, osvrnuo se na svoj stil života, a otkrio je i da samo čeka pravi trenutak da ode u Berlin kako bi prvi put uživo vidio unuku.

''Nešto dublja nego obična ljubavna pjesma. Jako mi je drago da je kod publike izazvala isto ono što je izazvala kod mene, kad smo je stvarali, i da u tri dana ima preko 100 tisuća pregleda na YouTubeu. Imam i još jedan odličan duet, ali prije toga još jedan, bez lažne skromnosti, sjajan singl, onako mediteranski pop rock. Imamo i novog bubnjara Dadu Marinkovića, kojeg nam je Parni Valjak ustupio. Naravno da će on svirati za Parni Valjak kad god bude trebalo. Sad smo bitno ojačani s njim i obećali smo da ćemo biti zajedno do mirovine. S nama počinje svirati već ovog vikenda u Zadru', najavio je Cetinski u showu 'Dobar dan, Dalmacijo''

Koncertne aktivnosti napokon su se zahuktale.Voditelje je zanimalo i kako se nosio s pandemijskom stankom.

'Jedva sam preživio. Nije tu stvar financijski, jer se čovjek nakon 30 godina karijere navikne da mora štedjeti. Supruga i ja nemamo taj lifestyle, što se možda čini ljudima na vani da estrada živi nešto glamurozno. Mi živimo onako dosta skromno i normalno, ništa drugačije od normalnog čovjeka. Trudimo se ne trošiti na gluposti.'

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...