NAKON DEBAKLA HRVATSKE PREDSTAVNICE NA EUROSONGU: Strani fanovi iznenađeni - "Hrvatska je opljačkana..."

Komentira se i nastup hrvatske prestavnice Mije Dimšić koja sinoć nije izborila finale.

  • Estrada

  • 11. Maj 2022  11. Maj 2022

  • 1

Korisnici na Twitteru piše da je sinoć bilo dosadno prvo polufinale i da niko nije zaslužio 12 bodova. Nešto simpatija zaslužili su Norvežani, Litvanka i Ukrajinci, ali euforija je potpuno izostala. Komentira se i nastup hrvatske prestavnice Mije Dimšić koja sinoć nije izborila finale.

Stotine stranih fanova Eurosonga smatraju da je Hrvatska opljačkana drugu godinu zaredom. Stranci smatraju da su prošle neke zemlje koje to nisu zaslužile, a da je Hrvatska nepravedno izostala s popisa finalista.

"Hrvatska nije prošla u finale? To je to, neću više gledati. Je*eš Eurosong."

"Hrvatska je opljačkana", komentar je jedne korisnice Twittera.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...