PROCURIO VIDEO: Bivši suprug Britney Spears pokušao joj je uništiti vjenčanje, pogledajte kako je završilo...

Nekadašnji prijatelj iz djetinjstva za kojeg se udala 2004. godine, ali i razvela tek nekoliko dana kasnije, objavio je na Instagramu netom prije hapšenja kako planira nepozvan upasti na vjenčanje.

  • Show

  • 10. Jun. 2022  10. Jun. 2022

  • 1

Bivši suprug Britney Spears, uhićen je zbog neovlaštenog pristupa njezinom domu u Kaliforniji nekoliko sati prije no što se pjevačica udala za Sama Asgharija, javlja TMZ.

Nekadašnji prijatelj iz djetinjstva za kojeg se udala 2004. godine, ali i razvela tek nekoliko dana kasnije, objavio je na Instagramu netom prije hapšenja kako planira nepozvan upasti na vjenčanje.

Alexander je na društvenim mrežama objavio i snimku upada. Stigao je čak do vjenčanog šatora te pričao sa zaštitarima, kojima je rekao da ga je Spears pozvala na vjenčanje. Potom je zaprijetio kako će joj uništiti njezin veliki dan.

"Jason Alexander je uhapšen. Zahvalan sam šerifu odjela Ventura na dobrom radu i brzom odgovoru", rekao je odvjetnik pjevačice Matthew Rosengart za Page Six.

Britney Spears' ex-husband attempts to 'crash' her wedding to Sam Asghari |  Fox News

Podsjećamo, Britney Spears udala se za svog dugogodišnjeg dečka Sama Asgharija. Intimna ceremonija održana je u četvrtak po losanđeleškom vremenu njezinoj kući u Los Angelesu, a prisustvovalo joj je oko 60 najbližih prijatelja para te dio obitelji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...