NAKON SKORO 15 GODINA: Nekadašnja misica BiH Njegica Balorda ponovo na malim ekranima

Miss BiH iz 2004. godine nova je voditeljica vremenske prognoze na OBN-u.

  • Show

  • 18. Jul. 2022  18. Jul. 2022

  • 0

Nakon skoro 15 godina misica Njegica Balorda Moro vratila se na male ekrane.

Miss BiH iz 2004. godine nova je voditeljica vremenske prognoze na OBN-u.

"Došlo je pravo vrijeme za moj povratak na televiziju. I ranije sam bila u kontaktu sa čelnicima OBN-a i sada je bio pravi momenat. Kada sam zaokružila sve u privatnom životu, došao je red da konačno uđem u ovu televizijsku kuću. Osjećam se kao da sam tu dugo vremena. Cijeli kolektiv je susretljiv i svi su jako kolegijalni, tako da se ne osjećam kao da  sam nova", kaže za Faktor Njegica Balorda Moro.

Bosanci i Hercegovci Njegicu osim sa modne piste pamte i kao voditeljicu Federalne TV.

- Na FTV-u sam vodila dvije emisije zabavnog karaktera "Zvjezdani studio" i "Folk Show". Obje emisije sam vodila zajedno sa Enverom Šadinlijom i bili smo pravi tandem – kaže Miss BiH za 2004. godinu.

Izvor: Faktor

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...