BARCELONA SLAŽE PAKLENI TIM: Lewandowski potpisao, kaluzula za otkup ugovora nevjerovatna, stiže pojačanje iz Londona, Pjaniću stigla ponuda velikana…

Zahuktava se prijelazni rok u Španjolskoj, a ekipa Barcelone već sada je napravila nekoliko velikih transfera.

  • Sport

  • 20. Jul. 2022  20. Jul. 2022

  • 0

Medicinski pregled završen, ugovor potpisan i isporučen prvi službeni video: Robert Lewandowski, novi je igrač Barcelone. Otkupna klauzula iznosi čak 500 miliona eura.

Barcelona i Chelsea u izravnom su kontaktu, te je započela nova runda pregovora o transferu Césara Azpilicuete. Barça želi ubrzati pregovore.

Azpi, čeka klupski dogovor jer je Barçin prijedlog ugovora u njegovim rukama još od marta.

Calciomercato piše da se Milan raspituje oko Miralema Pjanića. Veznjak iz Bosne i Hercegovine još uvijek nije potpisao smanjenje plaće. Pjanić bi došao u Milan na posudbu nakon što je prošle sezone bio na posudbi u Bešiktašu.

Chelsea ne odustaje od Sevillinog braniča Julesa Koundéa (23). Londonski klub nudi 55 miliona eura za igrača kojeg želi već mjesecima. Francuza prati i Barcelona, koja pokušava pronaći novac za tu investiciju. No, čini se da je on već odabrao klub i kako uskoro potpisuje za Barcelonu…

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...