ZORAN ŠPRAJC NAPRAVIO NOVI "ESKCES": Urednik RTL-a vodio emisiju u gaćama, a sad objavio da ga je RTL poslao psihijatru

Šprajcov najnoviji "eksces" privukao je puno pažnje javnosti, a u utorak se voditelj na društvenim mrežama iznova našalio s tom situacijom.

  • Show

  • 20. Jul. 2022  20. Jul. 2022

  • 1

Proteklog petka urednnik na RTL televiziji Zoran Šprajc odradio je zadnju emisiju "Stanje nacije" prije odlaska na godišnji odmor, a na kraju emisije ekscentrični televizijski voditelj priredio je pravi show za gledatelje. Šprajc je, naime, iz etera odšetao u košulji, sakou i donjem rublju. 

"Hlače su pale, ali gaće nisu. Tako bi se nekako moglo opisati prvih devet emisija 'Stanja nacije'. Najzahtjevniji i najosjetljiviji TV projekt ikad, masakr kritika i vlastitih frustracija. I na kraju ipak, usprkos svemu i samome meni rezultati koji su nadmašili sva očekivanja. Očito da gledatelji jako žele i traže ovakav format, ali i da su potpuno opravdano, jako osjetljivi na njegovu izvedbu. Ne znam što mi je to sve trebalo, ali očito svima nama jeste. Thanks", napisao je Šprajc na Instagramu nakon emisije.

Šprajcov najnoviji "eksces" privukao je puno pažnje javnosti, a u utorak se voditelj na društvenim mrežama iznova našalio s tom situacijom.

"Nakon ekscesa s gaćama RTL me poslao na razgovor s uglednim psihijatrom dr. Brankom Balonom. Rezultati terapije trebali bi se vidjeti u idućim tjednima", napisao je Šprajc uz fotografiju na kojoj pozira u prostoriji koja doista nalikuje na ured psihijatra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...