MOSTARSKI ZET: Procurile fotografije bivšeg Severininog svekra nakon medicinskog zahvata...

"Uspješno završena još jedna transformacija", napisao je uz fotku na kojoj pozira s Kebom.

  • Estrada

  • 28. Jul. 2022  28. Jul. 2022

  • 2

Dragan Kojić Keba, otac Igora Kojića, i bivši svekar Severine, podvrgnuo se tretmanu trajne šminke na obrvama, a fotografije rezultata na Instagramu je objavio kozmetičar Adam Adaktar.

"Uspješno završena još jedna transformacija", napisao je uz fotku na kojoj pozira s Kebom.

Podijelio je i još jednu fotku na kojoj se može vidjeti razlika između Kebinog prijašnjeg i sadašnjeg izgleda. Naime, Keba je ranije tetovirao obrve, ali nije bio zadovoljan kako su ispale.

Inače, srbijanski pjevač Dragan Kojić Keba je mostarski zet. Naime, Keba je oženio Mostarku Olju koja je prije selidbe u Beograd živjela u mostarskom naselju Ilići.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...