POTRESAN SNIMAK IZ CG ŠIRI SE MREŽAMA: U podne je sve stalo! Građani Kolašina su ovako odali poštu ubijenim sa Cetinja! (VIDEO)

Šćepanović je pozvala građanke i građane Kolašina, da tačno u podne, zastanu gdje god da su i minutom šutnje odaju poštu žrtvama.

  • Regija

  • 15. Avg. 2022  

  • 0

Načelnica Općine Kolašin, Marta Šćepanović saopćila je da su građani tog grada minutom šutnje odali počast žrtvama tragedije na Cetinju.

Ona je putem Twittera podijelila video koji prikazuje solidarnost građana Kolašina, piše Kurir.

Potresan video se pojavio i na TikToku.

"Povodom nezapamćene tragedije koja je u preranu smrt poslala nedužne Cetinjane, a njihove porodice i prijatelje zavila u crno, u ime svih građanki i građana Kolašina, načelnica Općine Kolašin Marta Šćepanović uputila je izraze najdubljeg saučešća porodicama nastradalih, kao i gradonačelniku tog grada Nikoli Đuraškoviću, a svim povrijeđenima poželjela što brži oporavak prenose crnogorski mediji.

Šćepanović je pozvala građanke i građane Kolašina, da tačno u podne, zastanu gdje god da su i minutom šutnje odaju poštu žrtvama.

"Zapamtila je Crna Gora, pamti i Kolašin, teške tragedije i zločine, ali nas ni jedan kao ovaj nije uznemirio i potresao iz temelja, unoseći u sve crnogorske domove šok i nevjericu, neizmernu tugu i bol. Pozivam građanke i građane Kolašina, da tačno u podne, zastanemo gdje god da smo i minutom ćutanja odamo poštu žrtvama ovog monstruoznog i bezumnog zločina, pred kojim je zanijemila cijela Crna Gora, moleći se da im duša nađe spokoj, a njihovi najbliži utjehu i mir", navela je Šćepanović u saopćenju.

Podsjetimo, Cetinjanin Vuk Borilović (34) u petak je usmrtio 10 sugrađana, ranio šest, nakon čega je i on ubijen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...