ŽELJKO KOMŠIĆ O ODLUCI NOGOMETNOG SAVEZA BiH: "Utakmica s Rusijom neće biti odigrana!"

Nogometni savez BiH zakazao je utakmicu s reprezentacijom Rusije u Sankt Peterburgu 19. novembra 2022. godine

  • Sport

  • 10. Sep. 2022  10. Sep. 2022

  • 0

Povodom sramotne odluke Komiteta za hitnost Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine da se prihvati odigravanje prijateljske utakmice sa reprezentacijom Rusije u Sankt Peterburgu 19. novembra 2022. godine, cijela sportska javnost je ogorčena.

Miralem Pjanić za sportske.ba je kazao da se protivi odluci i da on neće putovati u Rusiju jer su znali njegov stav i prije odluke.

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je i člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića. On je kratko odgovorio: “Ta utakmica neće biti odigrana”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...