DODIKOVI PLAĆENICI U AKCIJI: "Neophodno uključivanje u istragu Tužilaštva i svih policijskih agencija zbog Hadžifejzovića..."

Smatra da je nakon "sporne" emisije, član Predsjedništva Milorad Dodik, ugrožen.

  • Mini market

  • 31. Okt. 2022  

  • 6

"Јavna riječ ima težinu i ona može da ubije", poručio je Predrag Ćeranić, savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i  dekan Fakulteta bezbjednosnih nauka Univerziteta u Banjoj Luci.

"Očekujem od Tužilaštva BiH da pokrene istragu jer je očigledno da je u pitanju poziv na ubistvo srpskog člana Predsjedništva BiH", kazao je Ćeranić.

"Neophodno je uključivanje u istragu i Tužilaštva i svih policijskih agencija”, kazao je za RTRS drugi Dodikov "stručnjak" Dževad Galijašević.

Smatra da je nakon "sporne" emisije, član Predsjedništva Milorad Dodik, ugrožen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...