TRAGIČAN EPILOG POTRAGE: Spasioci u Zavidovićima iz rijeke Bosne jutros izvukli tijelo žene

- Nažalost, potraga je završila tragičnim ishodom. Policijska stanica Zavidovići dobila je dojavu da je oko 7.05 sati u rijeku Bosnu skočila žena, nakon čega su angažirani pripadnici Hitne pomoći, vatrogasci te GSS-a Zavidovići, odnosno kluba SNIK Atom iz Zavidovića - ističe portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek.

  • Hronika

  • 21. Nov. 2022  

  • 0

Pripadnici Gorske službe spašavanja Grada Zavidovića izvukli su jutros oko 8.10 sati iz rijeke Bosne tijelo sugrađanke S. A., koja je jutros u rijeku skočila sa gradskog mosta "Duga" - potvrdio je Feni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek.

- Nažalost, potraga je završila tragičnim ishodom. Policijska stanica Zavidovići dobila je dojavu da je oko 7.05 sati u rijeku Bosnu skočila žena, nakon čega su angažirani pripadnici Hitne pomoći, vatrogasci te GSS-a Zavidovići, odnosno kluba SNIK Atom iz Zavidovića - ističe Fišek.

Napominje kako će policajci daljnjim uviđajnim radnjama rasvjetljavati sve okolnosti utapanja ove Zavidovićanke, a kantonalni tužilac Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona odlučit će da li će biti potrebno raditi i obdukciju tijela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...