TO JE MINIMALIZAM: Jennifer Aniston istaknula figuru u efektnoj srebrnoj haljini (FOTO)

Jennifer je za losanđelesku premijeru opet poželjela malo sjaja.

  • Žena

  • 29. Mar. 2023  

  • 0

U kinu Regency Village održana je losanđeleska premijera filma "Slučajni detektivi 2". Netflixova krimi komedija u kojoj glavne uloge imaju Jennifer Aniston i Adam Sandler na spomenutoj platformi počinje se prikazivati 31. marta.

Ovo je nastavak istoimenog filma iz 2019. u kojem Jennifer i Adam glume bračni par Spitz slučajno upleten u kompliciranu istragu ubistva milijardera. U novom filmu par otvara svoju privatnu detektivsku agenciju i pritom se nađe u centru međunarodnog skandala.

 

Adam Sandler i Jennifer Aniston na premijeriAdam Sandler i Jennifer Aniston na premijeri (Foto: Afp)

Nakon pariskog predstavljanja filma na kojem je nosila svjetlucavu "golu" haljinu, Jennifer je za losanđelesku premijeru opet poželjela malo sjaja, navodi Zadovoljna.hr. Odjenula je srebrnu haljinu talijanske modne kuće Versace napravljenu od metalik konca, ukrašenu lancima i blještavim sitnim cirkonima.

Jennifer Aniston na losanđeleskoj premijeriJennifer Aniston na losanđeleskoj premijeri (Foto: Guliver Images)

S obzirom na to da je njezina kreacija sama po sebi dovoljno efektna, 54-godišnja glumica nije pretjerivala s dodacima. Od nakita je odabrala samo dva prstena i decentne naušnice koje su se jedva primijetile ispod njezine raspuštene kose.

Jennifer AnistonJennifer Aniston (Foto: Guliver Images)

Metalik sandale s tankim remenčićima i vrtoglavo visokim tankim potpeticama savršeno su se uklopile u novo izdanje slavne ljepotice, navodi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...