TAKOREĆI KOMEDIJA: Modrić pomagao Hazardu da se spremi za ulazak u igru (VIDEO)

U centru pažnje je ponovo bio Karim benzema koji je za sedam minuta postigao hat-trick, a golove su još postigli Marco Asensio, Rodrygo i Lucas Vasquez.

  • Sport

  • 03. Apr. 2023  

  • 0

U 27. kolu španske LaLige Real Madrid je ostvario ubjedljiv trijumf nad Valladolidom od 6:0, piše N1.

U centru pažnje je ponovo bio Karim benzema koji je za sedam minuta postigao hat-trick, a golove su još postigli Marco Asensio, Rodrygo i Lucas Vasquez.

Pored velike pobjede i fantastične igre meč je obilježio komičan trenutak u finišu susreta. Luka Modrić je utakmicu presjedio na klupi, no i tu je odigrao bitnu ulogu budući da je morao pomoći sada već zaboravljenom Edenu Hazardu da uđe u igru.

Belgijski internacionalac nije mogao skinuti donji dio trenerke, a trener Reala Carlo Ancelotti je nervozno čekao da se spremi.

Kada je ušao u igru, Hazard je dočekan sa zvižducima navijačima.

Hazard je u Madrid stigao 2019. godine za rekordan iznos od 115 miliona eura iz Chelseaja, ali nikako nije mogao pronaći pravu formu. Njegov ostanak u Realu je pod velikim znakom pitanja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...