ZBOG NEVJEROVATNE GREŠKE: Arsenal povukao dresove iz prodaje

Novi dresovi Arsenala bili su u prodaji po cijeni od 110 funti, a napravljeni su u čast generaciji „nepobjedivih“ koji su prije 20 godina osvojili titulu.

  • Šareni svijet

  • 21. Jun. 2023  

  • 0

Arsenal je iz prodaje povukao nove dresove zbog greške koju je Adidas napravio u dizajnu.

Novi dresovi Arsenala bili su u prodaji po cijeni od 110 funti, a napravljeni su u čast generaciji „nepobjedivih“ koji su prije 20 godina osvojili titulu.

Ipak, Adidas je napravio grešku – pogrešno su napisani pojedini rezultati iz te čuvene sezone 2003/04.

Iz ove kompanije su objavili da će svima koji su već kupili dres, novac biti vraćen.

Na dresu za novu sezonu ispisani su rezultati 38 mečeva iz sezone nepobjedivih, označeni sa W (pobjede) i D (neriješeno), ali su zapravo naznačeni rezultati za samo 32 utakmice.

Na dresu koji je označen kao „navijačka verzija“, koji ima isti dizajn samo je jeftiniji (80 funti) nema greške, ispisani su svi rezultati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...