LJUBAV JE U ZRAKU: Zdravko Mamić i mlada Jelena više se ne kriju, o ovome bruji Hercegovina…

Svi su pohvalili Jelenin izgled, a jedan je pratitelj spomenuo i Mamića.

  • Estrada

  • 06. Jul. 2023  

  • 2

Početkom godine u javnosti se počelo šuškati da je nekadašnji prvi čovjek Dinama Zdravko Mamić (63), koji je u bijegu od hrvatskog pravosuđa, u vezi sa mladom odabranicom - Jelenom Planinić (36).

Par se navodno upoznao u Međugorju, a Jelena se, pisali su mediji, razvela od prvog supruga zbog ljubavi prema Mamiću s kojim uređuje luksuzni penthaus na sedmom spratu poslovno-stambenog kompleksa znanog kao "Mljekara" u Mostaru.

 Jelena Planinić je nova supruga Zdravka Mamića

U međuvremenu se pojavilo i nekoliko zajedničkih fotografija, a sada je Jelena na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

U sportskom izdanju Jelena i Zdravko sjede na uzvisini. Svi su pohvalili Jelenin izgled, a jedan je pratitelj spomenuo i Mamića.

- Svi komentiraju Jelenu, pa niko da pohvali momka pored nje, Zdravko nikada nije izgledao bolje i sretnije, napisao je pratitelj Jelene na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...