PROCURILO IZ MLADE BOLESLAVE: Ovo su prvi crteži obnovljenih Škodinih modela…

Svjetlosni elementi sada su tanji i izduženiji pa se za oba modela može reći da izgledaju modernije.

  • Auto

  • 19. Jul. 2023  

  • 0

Škoda je objavila prve službene skice eksterijera u kojima se prikazuju osvježene verzije kompaktnog modela Scala i gradskog SUV-a Kamiq. Novi Scala i Kamiq imat će svjetske premijere 1. augusta.

alt

Četiri godine nakon početka proizvodnje, Škoda Scala i Škoda Kamiq spremni su za osvježenje. Oba vozila dobit će redizajnirana prednja svjetla, prednje i stražnje maske te rešetku. Tanja prednja svjetla modela Scala protežu se sve do rešetke. Stražnja svjetla sada imaju novi i profinjeniji dizajn.

alt

Ažurirani Kamiq ima tanji gornji element podijeljenih prednjih svjetala. Veća je i uspravnija prednja rešetka. Stražnji difuzor sastoji se od širokog gornjeg dijela u crnoj boji i robusnog donjeg dijela u srebrnoj boji. Također, stanjena su i stražnja svjetla, u obliku slova L.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...