VELIKA TRAGEDIJA: Prvo im se utopila kćerka (4), a u ponedjeljak cijela porodica pronađena mrtva

Prema prvim policijskim izvještajima, tragedija upućuje na ubistvo i samoubistvo, a strašan zločin dogodio se nekoliko sedmica nakon što se djevojčica iz iste porodice utopila.

  • Hronika

  • 30. Avg. 2023  

  • 0

Roditelji Farman i Layla Sherwani te njihovo dvoje djece, sinovi Mateen (2) i Shaheen (12), u ponedjeljak su pronađeni mrtvi u gradu Allenu u američkoj saveznoj državi Teksas.

Prema prvim policijskim izvještajima, tragedija upućuje na ubistvo i samoubistvo, a strašan zločin dogodio se nekoliko sedmica nakon što se djevojčica iz iste porodice utopila.

Policija je saopštila kako su četiri tijela pronađena u kući nakon što su njihovi službenici odgovorili na poziv socijalne službe.

"Jedan stanar dva sata nije mogao doći do njih unutra. Nakon što su ostali članovi porodice stigli u kuću, policija je pristupila i ondje pronašla četiri mrtve osobe", saopštila je policija.

Iz lokalne islamske udruge Allen, koja je identifikovala četiri člana porodice Sherwani, rekli su kako se četverogodišnja djevojčica iz iste porodice prije tri sedmice utopila u bazenu.

Policijski narednik Jonathan Maness izjavio je kako detektivi misle da je spomenuto utapanje “bilo povod za počinjeni zločin”.

Islamska udruga Allen u utorak, 29. augusta je održala klanjanje dženaze za porodicu Sherwani, piše Jutarnji.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...