DRAMA U SLOVENIJI: Muškarac puca na policiju, stigli specijalci

Policija je jutros nešto prije 9 sati dobila dojavu o pucnjavi. Dolaskom na mjesto događaja zatekli su muškarca s oružjem te su ga više puta tražili da ga odloži.

  • Regija

  • 26. Sep. 2023  26. Sep. 2023

  • 0

U Dražencima kod Ptuja u Sloveniji došlo je do pucnjave. Muškarac iz obiteljske kuće puca i na policiju koja je u međuvremenu okružila kuću. Napeta situacija traje satima.

Policija je jutros nešto prije 9 sati dobila dojavu o pucnjavi. Dolaskom na mjesto događaja zatekli su muškarca s oružjem te su ga više puta tražili da ga odloži.

On je to odbio učiniti i počeo je pucati na policiju s balkona.

Muškarac je s balkona, kako javlja slovenski 24ur, pucao u više navrata. Prema dosadašnjim informacijama nitko nije ozlijeđen, prenosi Index.

Na mjesto događaja stigli su helikopterom i pripadnici Specijalne jedinice policije te policijski pregovarač, akcija je u tijeku. Prema prvim informacijama nema ozlijeđenih, a policija poziva građane da se ne približavaju mjestu događaja, prenosi slovenski portal.

“Muškarac je nekoliko puta zakoračio na balkon s kojeg je u 9.48 sati ispalio nekoliko hitaca. Gađao je i policajce”, izjavila je glasnogovornica Policijske uprave Maribor Anita Kovačič Čelofiga.

Na pitanje jesu li točni napisi na društvenim mrežama da muškarac u kući drži taoce, Kovačić Čelofiga je odgovorila da su policajci uspostavili kontakt s jednom osobom te da ne nema saznanja da je još netko s muškarcem u kući.

Također nije mogla komentirati informacije o tome sprema li se policija provaliti u kuću.

Mještani su za slovensku javnu televizu rekli kako osumnjičeni kod sebe ima dosta oružja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...