BOMBA I U ŠESTOJ DECENIJI: Pamela Anderson iznenadila sve, novinari su imali samo jedno pitanje…

"Uvijek imam prljavštinu ispod noktiju. Tako da je lijepo nositi dijamante samo da to malo uljepšam.", kazala je ona.

  • Estrada

  • 04. Okt. 2023  

  • 1

Glumica Pamela Anderson posljednjih je dana glavna tema medija obzirom da se na posljednjih nekoliko događanja pojavila bez trunke šminke.

Na Paris Fashion Weeku Pamela je na večere i modne revije dolazila u raznim outfitima, ali jedno nije mijenjala, izgled lica.  Pamela je pokazala kako zaista izgleda s 56 godina.

Novinarima je na pitanje zašto više ne nosi šminku odgovorila: ''90-e su bile 90-e, a sada je 2023. Volim raditi stvari koje su drugačije. Ovo je novo poglavlje mog života'', rekla je za Entertainment Tonight.

''Za prirodnu ljepotu također je potrebno dva sata pred ogledalom. Smiješno je jer, znate, sad sam gotovo uvijek u vrtu. Uvijek imam prljavštinu ispod noktiju. Tako da je lijepo nositi dijamante samo da to malo uljepšam.''

Ranije je rekla da se prestala šminkati nakon što je njezina vizažistica Alexis Vogel preminula od raka dojke.

''Bila je najbolja. I nakon toga za mene je jednostavno bilo bolje da ne nosim šminku'', rekla je Pamela za Elle.

A korisnici društvenih mreža slažu se u jednom – da glumica dostojanstveno stari.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...