KRVAVI NAPAD NA OKUPIRANOJ ZAPADNOJ OBALI: Izraelci ubili troje Palestinaca, 14-godišnjak upucan u glavu...

Na desetine Palestinaca ubijeno je na Zapadnoj obali u posljednjem valu izraelsko-palestinskoga sukoba.

  • Hronika

  • 19. Okt. 2023  

  • 0

Trojica Palestinaca, među kojima dvoje tinejdžera, ubile su jučer izraelske snage u zasebnim događajima na okupiranoj Zapadnoj obali, izvijestila je palestinska službena novinska agencija WAFA.

Izraelske snage napale su selo Budrus, zapadno od Ramallaha i te upucale i usmrtile mladića Gebriela Awada te ranile još jednu osobu, saopćila je WAFA.

Osim toga, 14-godišnje dijete ubijeno je metkom u glavu u izbjegličkome kampu na jugu Betlehema, a 16-godišnje je podleglo ranama nakon što je ustrijeljeno u gradu Tulkarmu, dodaje WAFA. Izrael nije odmah dao komentar.

Na desetine Palestinaca ubijeno je na Zapadnoj obali u posljednjem valu izraelsko-palestinskoga sukoba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...