SVI SU STALI I GLEDALI: Kćerka glumačkog para stigla u potpuno prozirnoj haljini…

Amelia je svojevremeno pažnju javnosti plijenila ljubavnom vezom s razuzdanim Scottom Disickom i na sve je načine pokušavala naći svojih pet minuta slave, a čini se da joj je to konačno pošlo za rukom.

  • Estrada

  • 09. Nov. 2023  

  • 0

Američka manekenka Amelia Gray Hamlin pojavila se na dodjeli modnih nagrada CFDA 2023. u New Yorku i pobrinula se da je svi dobro primijete.

Kćer glumačkog para Lise Rinne i Harryja Hamlina privukla je pozornost prozirnom haljinom dok je stajala ispred fotografa i pozirala.

22-godišnja Amelia koja je nedavno krasila naslovnicu časopisa Homme Girls odisala je samopouzdanjem dok se pridružila drugim slavnim licima s A liste u Američkom muzeju nacionalne povijesti gdje je događaj održan.

Foto: Profimedia

Mlada manekenka je u nedavnom razgovoru za francuski Vogue otvoreno pričala o svom radu u modnoj industriji i priznala zbog čega najviše voli svoj posao.

"Mene osobno čini da se osjećam snažno što sam u ovoj profesiji. Volim suradnju koja se događa tokom cijelog procesa prikazivanja ili snimanja kolekcije. Moramo raditi s majstorima toliko različitih zanata, od dizajnera, frizera, vizažista i umjetnika noktiju do drugih modela. Sviđa mi se i što mogu putovati svijetom i upoznati toliko lijepih duša iz svih društvenih slojeva", izjavila je Amelia.

Amelia je svojevremeno pažnju javnosti plijenila ljubavnom vezom s razuzdanim Scottom Disickom i na sve je načine pokušavala naći svojih pet minuta slave, a čini se da joj je to konačno pošlo za rukom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...