ONA JE BOMBA: Slavna manekenka žari i pali i u četvrtoj deceniji života, „uhvaćena“ je na plaži…

Ne samo da snima i vodi modne kampanje, već se okreće poduzetništvu i glumi.

  • Estrada

  • 16. Jan. 2024  

  • 0

Manekenka Jessica Gomes dodatno je podigla i onako visoke temperature na plažu u Sydneyu na kojoj joj je društvo pravio prijatelj i glumac Thomas Cocquerel.

38-godišnja zvijezda Sports Illustrateda pokazala je fantastičnu tjelesnu građu u crnom badiću i njezina je pojava sve zaintrigirala, dok je šetala i kupala se s 34-godišnjim Thomasom.

Jessica je poznata po svojim iskrenim intervjuima u kojima je otvoreno govorila o tome da ju je modna industrija označila kao model s prevelikim oblinama dok je započinjala karijeru. Jedan od njih bio je razgovor za časopis Stellar u kojem je ispričala kako ju je jedan suret iz 2006. godine posebno demoralizirao.

Sve se dogodilo kada je Jessica, koja inače vuče portugalske, singapurske i kineske korijene, prisustvovala jednom castingu u New Yorku gdje je redatelj uzdahnuo i pipkao joj grudi prije nego što ju je obukao u odjeću.

"Osjećala sam se jako loše zbog sebe. Mnogi modni brendovi su me odbijali jer sam imala previše oblina", izjavila je svojevremeno.

No gledajući unazad, odbijanje se pokazalo kao blagoslov, a nakon loših iskustava ubrzo ju je angažirao Sports Illustrated.

Nakon što se manekenstvom bavi više od dva desetljeća, Jessica je trenutno zaposlenija više no ikad. Ne samo da snima i vodi modne kampanje, već se okreće poduzetništvu i glumi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...