RASPLAMSALA MAŠTU: Severina u izazovnom bodiju i najavila spektakularan doček Nove godine, evo i gdje (FOTO)

Slavna splitska pjevačica prošle je godine održala spektakularan novogodišnji koncert u svom rodnom gradu.

  • Estrada

  • 11. Nov. 2023  

  • 0

Popularna hrvatska pjevačica oznakama ispod izazovne fotografije otkrila je kako će u Novu godinu ući koncertom u crnogorskom Kotoru.

Severina je najavila doček Nove godine, poziravši u zavodljivom crnom bodiju, bosih nogu i kose svezane u ručnik. U opisu objave najavila je kako će ulazak u 2024. dočekati koncertom u Kotoru pa upitala fanove:  "A di ćete vi dočekati Novu?"  Slavna splitska pjevačica prošle je godine održala spektakularan novogodišnji koncert u svom rodnom gradu te je na Rivi održala zabavu o kojoj se dugo pričalo, a sada isto sprema stanovnicima crnogorskog Kotora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...