UZBUDLJIVO NA NBA PARKETIMA: Nastavljena loša serija Jusufa Nurkića, Luka Garza vraćen u sastav „Minnesote“

Luka Garza je nakon nekoliko utakmica koje je bio izvan sastava „Minnesote“ dobio svojih (doslovno) 5 minuta.

  • Sport

  • 16. Nov. 2023  

  • 0

Jusuf Nurkić odigrao je još jednu utakmicu na koju nema razloga biti ponosan. On je o noćašnjem ogledu   svojih „Phoenix Sunsa“ nastupu su savladali „Minnesota Timberwolvese“ 133-115 postigao samo 3 poena (šut iz igre 1-3 ), te dodao 5 skokova i četiri asistencije. U ekipu „Sunsa“ vratio se Davin Booker koji je ubacio 31 poena, koliko i Kevin Durant.

Luka Garza je nakon nekoliko utakmica koje je bio izvan sastava „Minnesote“ dobio svojih (doslovno) 5 minuta tokom kojih je ubacio 5 poena (šut iz igre 1-4, slobodna bacanja 3-4).

U derbiju Istočne konferencije „Boston Celticsi“ su u gostima savladali „Philadelphia 76ers“ 117-107 zahvaljujući odličnom nastupu Jasona Tatuma (29 poena) i Derricka Whitea (27 poena).

Luka Dončić je za 32 minute provedene u igri ubacio 26 poena, podijelio 10 asistencija i imao 7 skokova. Njegovi „Dallas Mawericsi“ su sa lakoćom savladali „Washington Wizardse“ 130-117.

Ostali rezultati noćas odigranih utakmica:

New York Knicks-Atlanta Hawks: 116-114

Milwaukee Bucks-Toronto Raptors: 128-112

Orlando Magic-Chicago Bulls: 96-94

Sacramento Kings-Los Angeles Lakers: 125-110

Clevlend Cavaliers-Portland TrailBlazers: 109-95  

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...