"SLOM CIVILIZACIJE U SRBIJI": Boris Tadić zgrožen objavljivanjem privatnog snimka poslanika Đorđa Miketića

Poseban skandal što je privatni snimak, sa samo blago zamagljenim dijelovima lica i tijela, objavljen u jutarnjem programu televizije Pink.

  • Regija

  • 01. Dec. 2023  

  • 0

Objavljivanje privatnog snimka narodnog poslanika Đorđa Miketića i zvanično saopštenje BIA u kom ga pozivaju da kaže ”šta je na ostatku snimka” je apsolutni slom države, ocijenila je danas Socijaldemokratska stranka (SDS).

Kako je saopšteno iz SDS, to zahtijeva pokretanje hitne istrage u kojoj bi se tačno utvrdilo ko je i kako došao do snimka, kako je došlo do toga da dan ranije predsjednik države praktično najavljuje snimak i koja je odgovornost BIA.

„Svi odgovorni za ovaj slom pravne države moraju odgovarati pred zakonom, jer se ovo tiče bezbednosti države i svih naših građana“, navode is SDS.

Dodaju da je poseban skandal što je privatni snimak, sa samo blago zamagljenim dijelovima lica i tijela, objavljen u jutarnjem programu televizije Pink, na frekvenciji sa nacionalnim pokrivanjem.

”Ovo nije samo slom države, već i slom civilizacije u Srbiji! Ukoliko REM odmah ne reaguje, moralo bi odmah da se pokrene i pitanje zakonske odgovornosti članova REM“, podvukao je predsednik Socijademokratske stranke i jedan od nosilaca izborne liste ”Dobro jutro Srbijo” Boris Tadić.

On je dodao i da je to daleko iznad skandala i da nakon ovoga niko ne može ni da pretpostavi gdje je kraj „režimskim obračunima sa neistomišljenicima i zloupotrebi službi bezbednosti i medija“, dodaje se u saopštenju, prenosi Danas.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...