VELIKA TUGA: Preminuo slavni glumac iz Rockyja i Predatora

Tužne vijesti objavila je njegova porodica u saopćenju.

  • Show

  • 02. Feb. 2024  02. Feb. 2024

  • 0

Čuveni glumac Carl Weathers, poznat po ulogama u "Rocky" i "Predatoru", preminuo je u 76. godini.

Zvijezda popularnih filmova, koji je bio najpoznatija po tome što je u četiri nastavaka Rocky, igrao njegovog najvećeg protivnika koji je postao bokserski mentor, Apollo Creed, preminuo je "mirno u snu" u četvrtak 1. februara, objavila je njegova porodica u saopćenju.

Rekli su: "Duboko smo tužni što objavljujemo da je preminuo Carl Weathers. Umro je mirno u snu u četvrtak, 1. februara 2024. godine."

"Carl je bio izuzetno ljudsko biće koje je živjelo izvanrednim životom. Svojim doprinosima filmu, televiziji, umjetnosti i sportu, ostavio je neizbrisiv trag i priznat je širom svijeta i među generacijama.

Bio je voljeni brat, otac, djed, partner i prijatelj", piše u saopćenju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...