HAOS U PARLAMENTU SRBIJE: Opozicija šokirala Vučićeve naprednjake na početku sjednice, izašlo osiguranje ...

Opozicionari zvižde pištaljkama, drže visoko transparentne, a u sali je i pojačano prisustvo osiguranja.

  • Regija

  • 06. Feb. 2024  

  • 0

U 10 sati počela je konstitutivna sjednica Skupštine Srbije koja je odmah počela burno.

Poslanici opozicije izašli su transparentima na kojima piše: „Poništite izbore“, „Vučić-šef mafije“, „Izbornu pobjedu plaćate kosovskim porazom“.

Opozicionari zvižde pištaljkama, drže visoko transparentne, a u sali je i pojačano prisustvo osiguranja.

Za to vrijeme, na balkonu Narodne skupštine razvijen je transparent protiv vlasti DOS-a, što su pozdravili poslanici vlasti.

Prethodno je potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je da su poslanicima opozicije uoči današnje konstitutivne sjednice Skupštine Srbije pretresali automobile.

„Ovako nam i KOLA kontrolišu od jutros na parkingi Narodne skupštine! Nas iz opozicije, kao da smo teroristi! Ja sigurno ličim na nekog ko bi unio oružje, bombe! Horor“, napisala je Tepić na svom profilu na društvenoj mreži X.

U snimku koji je postavila čje se kako radniku obezbjeđenja kaže:

„Kao da smo najgori kriminalci, ovo nikada nije bilo. Zašto to radite? Jeste vi iz te antiterorističke… Sram da vas bude sve zajedno i Gašića“, navela je u snimku Tepić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...