ODLUČNO ODBIJA NAVODE: Nove seksualne optužbe protiv Gerarda Depardieua

Napad se, prema optužnici, dogodio na snimanju filma "Le Magicien et les Siamois."

  • Show

  • 16. Feb. 2024  

  • 0

Nove optužbe protiv francuskog glumca Gerarda Depardieua za seksualno napastovanje izronile su nakon što je 9. januara  jedna žena podnijela tužbu protiv glumca za seksualni napad prije 10 godina na snimanju filma.

Napad se, prema optužnici, dogodio na snimanju filma "Le Magicien et les Siamois."

Žena, koja želi ostati anonimna, u vrijeme incidenta imala je 24 godine.

Radila je kao asistentica i optužuje slavnog glumca da je dirao njezine intimne dijelove, uz prostačke primjedbe, piše list Le Courrier de l'Ouest.

Njegov advokat je saopćio da glumac odlučno odbija navode iz optužnice, kao što je to učinio i u aktuelnim sudskim postupcima protiv njega zbog navodnih seksualnih prijestupa.

Optužnica tereti Depardieua za "seksualni napad na ranjivu osobu od strane osobe koja je zloporabila moć svog položaja".

Depardieu se istražuje za seksualno nasilje od 2020. godine. On tvrdi da je žrtva "medijskog linča", prenosi Hina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...