SVE IZENANADILA: Meghan Markle najavila novi poslovni projekat

Iako za sada nije poznato kakva će biti ponuda brenda, u registraciji poslovanja navedeno je da će asortiman obuhvaćati digitalne i štampane kuharice, pribor za jelo, posuđe, dekantere, salvete i stolnjake, ali i raznovrsnu hranu.

  • Show

  • 15. Mar. 2024  

  • 0

Meghan Markle iznenadila je obožavatelje novim projektom.

Vojvotkinja od Sussexa lansirala je web stranicu American Riviera Orchard te je za istu otvorila i Instagram profil koji je već zapratilo 325 hiljada.

Na profilu je trenutno devet fotografija koje zajedno prikazuju logo novog brenda. U logu je navedeno i ime grada u kojem je nekadašnja glumica izgradila novi život s princem Harryjem i njihovo dvoje djece, 4-godišnjim princem Archiejem i 2-godišnjom princezom Lilibet.

Grad Montecito, gdje par ima vilu, nalazi se u Santa Barbari, poznatoj "američkoj rivijeri". Prvi story prikazuje Meghan kako aranžira cvijeće i kuha uz pjesmu "I Wish You Love", autorice Nancy Wilson.

Iako za sada nije poznato kakva će biti ponuda brenda, u registraciji poslovanja navedeno je da će asortiman obuhvaćati digitalne i štampane kuharice, pribor za jelo, posuđe, dekantere, salvete i stolnjake, kao i raznovrsnu hranu. 

Inače, Meghan je od 2014. do 2017. godine vodila lifestyle blog The Tig, na kojem je pisala o svojoj omiljenoj hrani i otkrićima s putovanja, pa bi se mogla i ovaj put usredotočiti na lifestyle proizvode.

Ovo je prvi put da zvijezda serije "Suits" objavljuje na društvenim mrežama od 2020. godine, kada je sa suprugom zadnji put ažurirala profil @SussexRoyal, odmah nakon što su odstupili s kraljevskih dužnosti, navodi Gloria.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...