KRENUO OČEVIM STOPAMA: Ljubavnica princa Williama ostala u drugom stanju, Kate doživjela nervni slom!?

Iako nema potvrđenih dokaza o njihovoj aferi, nagađa se kako je William Dan zaljubljenih proveo s Rose, a navodno joj je kupio i poklon, prenosi The News.

  • Show

  • 15. Mar. 2024  

  • 1

Princ William (40) i njegova supruga Kate Middleton (41) u braku su već 12 godina, a nagađanja o prinčevoj aferi s markizom Sarah Rose Hanbury (38) ponovno su započela.

Ovoga puta mediji tvrde da je ljubanica princa Williama u drugom stanju te da je Kate Middleton doživjela nervni slom te se zbog toga već neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti.

Sarah Rose Hanbury, markiza od Cholmondeleyja, dugogodišnja je prijateljica kraljevske porodice a njena baka, Lady Elizabeth Lambart, bila je jedna od djeveruša na vjenčanju pokojne kraljice Elizabete II. Stoga Rose često prisustvuje porodičnim  druženjima.

Rose se 2009. godine udala za markiza Davida Cholmondeleyja (62) te s njime ima troje djece - 13-godišnje blizance Alexandera i Olivera, te kćer Iris (7), a prije nego što je rodila, bavila se modelingom u londonskoj agenciji Storm Models. Godine 2019. nagađalo se da je njihov brak gotov, a neki su mislili da je glavni krivac upravo princ William.

altSarah  Rose Hanbury (Foto: DAVE BENETT/GETTY IMAGES)

Iako nema potvrđenih dokaza o njihovoj aferi, nagađa se kako je William Dan zaljubljenih proveo s Rose, a navodno joj je kupio i poklon, prenosi The News.

Velika prašina se podigla oko “nestanka” Kate Middleton iz javnosti. Razne teorije su počele da kruže, a ljudi su počeli da sumnjaju u zvanična saopćenja Palate.

Naime, Kate je poslednji put viđena u javnosti 25. decembra, za katolički Božić. Ona je tada sa djecom prošetala do katedrale na kraljevskom imanju i od tada joj se gubi svaki trag.

Nakon toga, 16. januara isplivale paparazzo fotografije kolone vozila, a u džipu je navodno bila Kate koju su vozili u bolnicu radi "operacije abdomena". Palata je tada izdala zvanično saopćenje u kome su rekli da je sve prošlo kako treba i da se sada princeza oporavlja od zahvata. Odbili su da otkriju bilo kakve dodatne detalje o operaciji, ali su rekli da je "malo vjerovatno da će se vratiti na javne dužnosti prije Vaskrsa".

Na popularnoj mreži TikTok sada je postao viralan video jedne žene, koja tvrdi da zna šta se dogodilo sa najpopularnijom princezom. Ona je rekla slijedeće:

"Ja se nalazim kod svog ljekara i tresem se sada od nervoze dok ovo izgovaram. Oko Božića je Kate otkrila da je žena s kojom je princ vara, a zove se Rose Hanbury, ostala trudna te je odlučila zadržati bebu. To je sve princeza Kate saznala te je dozivjela nervni slom."

 

link foto

https://www.newsweek.com/who-rose-hanbury-marchioness-cholmondeley-prince-william-kate-middleton-friend-1879160

 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...