OVAKAV OBRAČUN SE U TURBO-FOLK-NARODNJAČKOJ EMISIJI NEĆE PONOVITI: Najgledaniji duel u historiji "Zvezda Granda" bio je u pop/rock žanru

Riječ je o duelu koji je Isaka vinuo u zvijezde.

  • Show

  • 19. Mar. 2024  19. Mar. 2024

  • 0

Turbo-folk i narodnjaci su zaštitni znak “Zvezda Granda”.

Ipak, u posljednjih nekoliko godina sve češće se čuje i rock and roll zvuk.

I baš ti nastupi, ukoliko su takmičari na nivou, ostave poseban pečat.

Sudeći po milionskim pregledima na zvaničnom YouTube kanalu “Zvezda Granda”, pop/rock duel je i najgledaniji u historiji ovog takmičenja.

Hanad Džehverović i Isak Šabanović su nastupili početkom 2021. godine, a taj duel do sada bilježi čak 13 miliona pregleda.

Riječ je o duelu koji je Isaka vinuo u zvijezde, prenosi CdM.

Hamad je pjevao “Nakon svih ovih godina” (Bijelo dugme) i “Ratne igre” (Kerber), a Isak “Stipu Gatibo” (Vatreni poljubac) i “Oprosti mi što te volim” (Željko Bebek).

“Ovakav duel se neće ponoviti”, rekao je tada oduševljeno Đorđe David.

I bio je u pravu. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...