NIJE VIŠE MOGLA ŠUTJETI: Navodna ljubavnica princa Williama prekinula šutnju i progovorila o tračevima o aferi

Mjeseci izostanka Middleton iz javnog života doveli su do brojnih spekulacija na račun braka nje i princa Williama (41) s kojim ima troje djece.

  • Show

  • 19. Mar. 2024  

  • 0

Rose Hanbury prekinula je šutnju u vezi tračeva da ima aferu sa suprugom Kate Middleton, princem Williamom. Majka troje djece (40), koja se udala za Davida Cholmondeleya 2009., govorila je tokom vikenda dok su obožavatelji kraljevske porodice spekulirali o princezinom nestanku iz javnosti.

Hanbury je rekla za Business Insider preko svojih advokara da su tračevi da ima aferu s Williamom “potpuno netačni”. Glasine se šire o toj aferi još od 2019. godine, ali sada su dosegle svoj vrhunac kad je kraljevska palača objavila da će Kate (42) biti odsutna zbog operacije abdomena u januaru.

Mjeseci izostanka Middleton iz javnog života doveli su do brojnih spekulacija na račun braka nje i princa Williama (41) s kojim ima troje djece.

Stephen Colbert se uključio u rasprave u svom showu “The Late Show” prošle sedmice.

“Kraljevstvo je naizgled uzdrmano nestankom Kate Middleton. Pa sad, internetski detektivi nagađaju da bi Kateina odsutnost mogla biti povezana s aferom njezinog supruga i budućeg engleskog kralja Williama”, započeo je.

“Dakle, mislim da svi znamo ko je navodna druga žena. Recite to sa mnom – markiza od Cholmondeleya, kakvo lijepo ime”, našalio se Colbert spominjući Hanburyjin službeni kraljevski naziv.

“Sada su tu tračevi o aferi Williama i Hanbury od 2019.”, nastavio je.

“Prema pisanju tabloida tada, kada ga je Kate suočila s time, on se nasmijao i rekao da se to nije dogodilo. Uvijek dobar odgovor kad vas žena optuži za varanje”, nastavio je komičar, prenosi Jutarnji.

Middletonin predstavnik za medije rekao je za Page Six kako je princeza i dalje na oporavku od “planirane abdominalne operacije” i da se neće vratiti svojim dužnostima prije Uskrsa. Samo sedmicu ranije princeza je objavila izmijenjenu fotografiju sebe sa svoje troje djece u čast Majčinog dana. Osim raznih grešaka u fotošopu, Kate na fotografiji nije nosila svoj safir i dijamantni zaručnički prsten.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...