HISTORIJSKI DOGAĐAJ ZA ISLAMSKU ZEMLJU: Saudijska Arabija će prvi put učestvovati na takmičenju "Miss Universe"

Takmičenje će ove godine biti održano u Meksiku.

  • Show

  • 27. Mar. 2024  

  • 0

Saudijska Arabija će prvi put učestvovati na takmičenju "Miss Universe", što će biti historijski događaj za tu islamsku zemlju.

Rumi Alkatani, koja je ranije učestvovala na izborima ljepote, a predstavljena je kao influenserka, objavila je na svom "Instagram" profilu da će predstavljati kraljevstvo na jednom od najpopularnijih takmičenja na svijetu.

Ona je objavila i svoje glamurozne slike, na kojima je prikazana kao manekenka u haljini sa šljokicama bez naramenica, prenio je portal NDTV.

"Čast mi je što učestvujem na takmičenju za miss univerzuma 2024. godine. Ovo je prvo učešće Saudijske Arabije na takmičenju `Miss Universe`", napisala je Alkantanijeva na arapskom jeziku.

Ona je učestvovala na azijskom izboru ljepote u Maleziji prije nekoliko sedmica.

Titulu je prošle godine ponijela Šenis Palasios iz Nikaragve.

Takmičenje će ove godine biti održano u Meksiku.

federalna.ba/Srna

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...