VLATKA POKOS SE OGLASILA: "Nisam u Hrvatskoj, hvala Bogu" (FOTO)

Iako nije podijelila lokaciju, njezini pratitelji odmah su prepoznali centar Dublina.

  • Estrada

  • 29. Nov. 2023  29. Nov. 2023

  • 0

Nekadašnja TV voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos ponovno je odselila iz Hrvatske. Sunčani Split zamijenila je Irskom, tačnije Dublinom.

"Novi počeci", napisala je u opisu videa koji je objavila na Instagramu, a u kojem pozira u elegantnoj crnoj kombinaciji.

Iako nije podijelila lokaciju, njezini pratitelji odmah su prepoznali centar Dublina.

"Divno. A gdje vi radite?", zanimalo je jednu njezinu pratiteljicu, na što joj je Pokos odgovorila: "Nisam u Hrvatskoj, hvala Bogu."

 image

Foto:  Instagram/Vlatka Pokos

Vlatka Pokos prošlog je ljeta dobila posao u luksuznom splitskom hotelu Ambasador, gdje je savjetovala klijente oko njihovih želja tokom boravka u hotelu. Ranije je živjela u Kanadi gdje je prodavala luksuznu odjeću, obuću i modne dodatke, navodi Jutarnji.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...