O OVOME BRUJI SRBIJA: Sada je i definitivno jasno, najbolji bh. teniser ljubi zgodnu kćerku srbijanskog pjevača... (FOTO)

Iako te napise nisu željeli komentarisati, niti su objavljivali zajedničke fotografije, sve dileme su otklonjene za Novu godinu koju su oboje proveli u Dubaiju

  • Estrada

  • 02. Jan. 2020  

  • 2

Već neko vrijeme mediji u Srbiji pišu kako je srce Džumhura zarobila kćerka tamošnjeg pjevača Milana Topalovića. Iako te napise nisu željeli komentarisati, niti su objavljivali zajedničke fotografije, sve dileme su otklonjene za Novu godinu koju su oboje proveli u Dubaiju.

Na ovoj egzotičnoj destinaciji društvo su im pravili bivši reprezentativac BiH Anel Hadžić i njegova supruga Alma, koja je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju na kojoj je Helena upravo u Damirovom zagrljaju.

 

Ljubavna romansa između Damira i Helene navodno traje od juna 2019. godine.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...